2021
Hoe gaat het nu. Na een zwaar jaar door de Corona waardoor er geen kweek is gedaan gaat het eigenlijk met de kwekerij heel slecht. Helaas is in begin maart een aardig persoon geweest die de volière heeft weten open te zetten met zware gevolgen van dien. Het slot dat op de deur zat vonden we terug in de planten bakken.
In de binnen volière vonden we een aantal valkparkieten dood en konden we zien dat hun nekjes gebroken hadden. We vermoeden dat ze naar binnen zijn gevlucht in het donker en ze hard tegen de muur aan zijn gevlogen in paniek. Na het verder controleren missen we een aantal vogels die we niet terug gevonden hebben.
We hebben ze over al als vermist op gegeven met hun ring nummer. 

Van de vele vogels die we hadden hebben we 1 man weten te reden. Hij was zwaar gestrest en in paniek. 
We hebben hem bij ons in de woonkamer gezet naast onze grijze roodstaart om tot rust te komen en zodat we hem in de gaten konden houden. Gelukkig trok hij naar een paar dagen bij. 
Eind maart hebben we een popje als Gift gekregen en hier mee hopen wij een mooie kweek koppel mee te kunne beginnen. De oude vogels laat ik op de site ivm dat er valkparkieten vermist zijn.  
De politie is op de hoogte en ik kreeg uit betrouwbare bronnen al te horen dat er helaas meer mensen de dupe zijn van deze nare actie. Helaas kan de politie niks doen maar zullen we bij het renoveren of plaatsen van een nieuwe volière camera beveilig ophangen om de vogels in de gaten te houden en wat hopelijk nooit nodig zal zijn de beelden aan de politie te geven. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb